Monday, December 27, 2010

Kembali Bersua

Jemputan last minute yang diterima melalui SMS Kim. Ermi mengadakan majlis aqiqah dan hari lahir anaknya. Sememang seperti yang dijangkakan kehadiran memang takder muka lain... pusing2 muka yang sama juga? Sesekali terfikir jugak mana pergi kengkawan kita yang suatu ketika dulu (time dekat2 galak dinner) beriya2 ajak kengkawan utk gather. Lepas jer event tuh terus jer senyap jangan kata nak jumpa call pun haram dah takder... Sebuk sangat gamaknya atau nak tunggu lgi 25 tahun kot... hehehehehe atau sebab kami nih takder title DAto' atau Tan Sri... lgpun kitaorang tak mampu nak bagi projek juta2...

Ada yang terasa ker? memang aku nak bagi korang terasa pun...

Berbalik pada majlis kat rumah Ermi ari tuh... Alhamdulillah walaupun pada mulanya seakan hanya aku dan Kim jer yang hadir bagi pihak kengkawan bainun tapi last minute Epoi masa aku dah dalam perjalanan nak balik, so aku wat 'U' turn kembali kerumah Kim dan semula ke rumah Ermi menghabiskan Kambing Bakar hehehehe
menu yang sukar untuk dilepaskan

berselera


muka2 biasa yang payah nak miss bila kawan2 buat majlis

No comments: